Kutjes

Natte kutjes

0 0
Read Time:4 Minute, 2 Second

Zodra een vrouw seksueel opgewonden raakt, produceren de klieren van haar Bartholin en Skene een smeervloeistof rond de vaginale opening om maximale smering en plezier te garanderen.

Sinds 1698 wordt nat worden gebruikt als een methode om vocht te behouden en bacteriën uit een gebied te verwijderen.

Er kunnen talloze redenen zijn voor natte kutjes, soms gerelateerd aan medische aandoeningen. Maar in veel gevallen zijn normale lichamelijke reacties zoals zweten voldoende om nat te veroorzaken – het enige dat u nodig hebt is wat kwaliteitsmering en zorgproducten om te helpen.

Wat is een nat poesje?

Een nat poesje is een roze drankje met zoete, suikerachtige tonen met een opvallende visual. Populair bij jongeren en meestal gevonden op pubcrawls of studentenbars, kan deze heerlijke traktatie ook leuk en eenvoudig te maken thuis maken voor het op elk moment tijdens elke avond uit. Een nat poesje mag alleen worden geconsumeerd door die van 18+ met een lage tolerantie voor alcohol, omdat deze drank fataal kan zijn!

Het natte kutje krijgt zijn naam aan zijn onderscheidende roze kleur en coole uiterlijk; Een cocktail schudden over ijs is zeker iets om te bewonderen! Bovendien is het leuk maken van dit drankje leuk en biedt het een smakelijke zoete traktatie zonder al te veel alcohol – perfect voor dames die op zoek zijn naar een verfrissende dranktraktatie. Beste deel? Het maken van een is zo eenvoudig dat je je niet zo schuldig voelt als je er een in de hand hebt.

Hoe je een nat poesje maakt

Als je geniet van het mixen van foto’s, is het natte kutje een plezierige om te proberen. Deze zoete cocktail bestaat meestal uit wodka, gin, kokosnoot rum, perzikschnapps en cranberrysap en zorgt voor een gemakkelijke maar verrukkelijke foto die fantastisch smaakt.

The Wet Pussy Shot is een extreem populaire drank bij pubcrawls, studentenbars en vrijgezellenfeesten. Bekend om zijn roze tint en unieke methode van creatie waarbij de drank met ijsblokjes wordt geschud om het alcoholgehalte te verdunnen en het minder sterk te maken dan andere schoten, is dit unieke schot vaak te vinden bij pubcrawls, studentenbars en bachelorette -evenementen.

Het natte kutje is een leuke drank die alleen voor zijn naam besteld; maar ook met heerlijke smaak die vrouwen aanspreekt. Populair bij vrijgezellenfeesten en damesuitjes, het kan ook worden gemaakt met behulp van verschillende fruit. Zorg ervoor dat je slagroom toevoegt voor een extra wending die iedereen geïnteresseerd houdt.

Het originele natte kutje shot

Het originele natte kutje is een heerlijk zoet-fruitige roze drankje genoemd, genoemd als zowel roze als nat (afgezwakt door over ijs te schudden om extra “natheid” toe te voegen). Een favoriet onder vrouwen vanwege zijn levendige tint en gemakkelijk voorbereidingsproces.

Er zijn verschillende variaties van deze drank, maar de meest populaire combinatie omvat perzikschnapps, wodka, cranberrysap en limoensap. Omdat dit drankje hoge alcoholniveaus en zoete ingrediënten bevat, zoals perzikschnapps en wodka; Ananassap kan ook worden vervangen in plaats van cranberrysap en limoensap in dit recept – hoe dan ook, deze klassieke cocktail is altijd populair op feestjes, vrijgezellenfeesten en bootritten! Probeer deze traktatie snel een keer bij een feest- of boottocht – u zult er geen spijt van krijgen!

Het winter natte poesje shot

Het winter natte poesje is een onweerstaanbaar roze drankje perfect voor vrijgezellenfeesten, damesuitjes en boottochten! Gemaakt van Peach Schnapps, wodka, cranberrysap en limoensap met slechts minimaal alcoholgehalte (50 bewijs), maar toch lekker en plezierig om te nippen!

Hoewel de naam misschien misleidend lijkt, is het natte kutje eigenlijk een indrukwekkende cocktail die al lang al bestaat. Gemaakt door het mengen van perzikschnapps met wodka en cranberrysap voordat ze over ijs schudden voor maximaal effect, zijn fruitige-zoete smaak zeker rechtvaardigt om het uit te proberen! Gemakkelijk te maken en populair bij bars en clubs wereldwijd – we raden aan om het te proberen en je resultaten te delen in de reacties als het goed gaat – geef ons je resultaten als je klaar bent! Als je meer tips en trucs wilt om uitstekende drankjes te maken, meld je dan aan bij onze nieuwsbrief voor meer tips!

Het Australische natte kutje schot

De Australian Wet Pussy Shot is een zoete en verfrissende roze drankje die snel ongelooflijk populair is geworden bij jonge drinkers. Meestal gevonden bij pubcrawls, studentenbars en vrijgezellenfeesten; De populariteit bij jongere drinkers maakt het bijzonder aangenaam. Hoewel niet ongelooflijk potentie in zijn make -up; Het maken van deze opname gemakkelijk te mixen zorgt voor geweldige feesttoevoegingen!

Het natte kutje schot combineert wodka, gin, kokosnoot rum, perzikschnapps, cranberrysap en ananassap voor zijn onderscheidende kleur en scherpe zoetheid. Verdunnen door het over ijs te schudden; Het relatief zwakke alcoholgehalte maakt het geschikt voor damesuitjes, vrijgezellenfeesten en boottochten – niet te zoet maar nog steeds veel lekker als ze verantwoordelijk worden gedaan! Als je deze opname -variatie leuk vindt, geef een van de vele andere variaties ook een poging – een populaire waaronder Mojito!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %