Kutjes

Kale kut

0 0
Read Time:6 Minute, 17 Second

Wat is een poesje?

Je vagina is een onmisbaar onderdeel van je lichaam, verantwoordelijk voor het hanteren van zowel menstruatiebloed en worden uitgerekt en gescheurd tijdens de bevalling, naast vele andere functies.

Je lichaam is de thuisbasis van een leger van bacteriën die constant werken om een evenwichtige vaginale pH -balans te behouden, maar soms wordt deze balans verstoord en kun je witte of grijze afvoer ontwikkelen, bekend als bacteriële vaginose (BV).

Definitie

De term pussy verwijst naar iets of iemand bedekt met pus, een indicatie van een infectie. Bovendien wordt het vaak gebruikt als een afwijkende jargon voor vrouwelijke genitale organen.

Niemand weet precies waar of waarom het woord poesje is ontstaan, maar het is waarschijnlijk geen toeval dat het vaak wordt vermeld tot de meest meest sexy woorden in het Engels. Hoewel traditioneel poesje wordt gebruikt om naar katten te verwijzen, beschrijft het nu vaker de privéonderdelen van vrouwen.

Een dergelijk exemplaar was Donald Trump’s gebruik van seksistische retoriek tijdens de damesmars van dit jaar: “Grijp ze bij het poesje”. Met zijn schijnbaar onschuldige oorsprong lijkt deze term misschien onschadelijk genoeg, maar is in de loop van de tijd een alarmerende bron van misogynie gebleken.

Zoals met andere woorden waarvan de betekenissen complex kunnen zijn, heeft “Pussy” geen gemakkelijk gedefinieerde definitie. Het kan een van de verschillende zelfstandige naamwoorden, bijvoeglijke naamwoorden, werkwoorden of idiomatische zinnen zijn; en nog beter beschreven als een belediging of vulgaire term.

Pussy wordt gewoonlijk gedefinieerd als vrouwelijke geslachtsorganen; Het gebruik ervan reikt echter veel verder dan deze enge definitie. Pussy kan worden gebruikt als een slangterm voor vagina en als een excuus voor iets vies of onhygiënisch; Onder vele andere toepassingen.

Simpel gezegd, pussy is een belangrijk woord en waardig de aanzienlijke bekendheid en studie in de afgelopen jaren. Van gezien worden als geseksualiseerd of gezien als pogingen tot altruïstische berichten tot worden gebruikt voor politieke campagnes of campagnes tegen wereldwijde armoede – het gebruik ervan heeft veel discussie veroorzaakt sinds ze voor het eerst op onze lippen verscheen.

Oorsprong

De term pussy verwijst naar veel verschillende dingen; van een aanhankelijke term die wordt gebruikt voor katten tot seksueel geladen jargtaal. Bovendien kan poesje verwijzen naar iets gevuld met poes, een indicatie van infectie.

De term pussy kwam voor het eerst naar voren als een alternatieve spelling van poes, hoewel de betekenis ervan al snel overstapte van negatief naar positief naarmate het gebruik ervan toenam in de genitale contexten van vrouwen.

Het kan afkomstig zijn van Old Noorse voor “Pocket”, of van Low Duitse zin Puse, die ook connotaties heeft als zowel “zakje” als vulva. Of het zou kunnen zijn voortgekomen uit de associatie met zachte, warme harige dingen; Zie French Le Chat bijvoorbeeld die beide betekenissen tegelijkertijd kunnen hebben: katachtig en genitaal.

In ieder geval was “POW” een aanhankelijke term die werd gebruikt voor meisjes en vrouwen van het midden van de jaren 1500 tot de 19e eeuw als een aanhankelijke term met betrekking tot niet-seksuele genegenheid. Volgens het artikel van Wikipedia hierover hierover, leidde de associatie met vagina’s in latere eeuwen echter als iets zachts, warms en harigs – een beeld geassocieerd met de betekenis die door sommigen is bevestigd als “iets zacht, warm en harig . “

Trump gebruikte bijvoorbeeld “pussy” herhaaldelijk tijdens het warme microfoonopnamen die eerder dit jaar werden uitgezonden om op te scheppen over het pakken van vrouwen door hun “kutjes”.

Trump maakte deze opmerking in verwijzing naar vrouwelijke primaire seksorganen en, samen met andere politici, onderdeel van een voortdurende traditie van misogynistische taal die vrouwelijke privé -delen associeert met zwakte, lafheid of seksuele aanval.

Wat het meest alarmerend is aan dit gebruik van het woord, is de schijnbaar onschadelijke oorsprong die zijn veranderd in een denigrerende connotatie, die veel verder is dan hun initiële intentie. Dit maakt het een ideaal doelwit voor feministische terugslaginitiatieven.

Het boek van William Cassidy, de Shakespearean Roots of American Vernacular, stelt dat veel aanhoudende mysteries over Amerikaans volkstaal nu zijn uitgelegd. Hij toont aan dat veel uitdagende Engelse woorden niet werden uitgevonden door blanke mensen, maar in plaats daarvan uit de inheemse talen werden gehaald. Hij illustreert dit punt door aan te tonen dat Ieren de term voor lippen uit het Grieks leent, waar dit woord zich letterlijk vertaalt als ‘gezicht’. Zijn argument doet fantastisch werk en toont aan hoe Amerikaans volkstaal grotendeels wordt geïnformeerd door racisme en vooroordelen van gender; In het bijzonder zijn termen die vrouwen denigreren of afnemen, bijzonder bewijs van deze vooringenomenheid.

Betekenis

Het woord poesje wordt vaak gebruikt als een aanhankelijke bijnaam voor katten of verwijst naar iets gevuld met pus, de dikke geelachtige vloeistof die vaak uit wonden of snijwonden lekt.

Ongeacht zijn onschuldige begin, Pussy blijft een controversieel woord. Onlangs gebruikt door president Donald Trump om te beschrijven hoe hij vrouwen greep tijdens een recente damesmars, is deze termijn ongepast en misogynistisch genoemd.

Volgens het Oxford English Dictionary is Pussy de hoofdzakelijk afgeleide term van Pussy Cat. Bovendien verwijst poesje naar een vrouw die kenmerken vertoont die typisch geassocieerd zijn met katten zoals zoetheid of vriendelijkheid – waardoor het woord een geschikte huisdierennaam of term van genegenheid is.

Feministische activisten hebben de neiging dit label te vermijden; ze benadrukken eerder de betekenis van vrouwelijke reproductieve organen als onderdeel van het lichaam van een vrouw dat moet worden gerespecteerd; Hoewel dit niet overeenkomt met het geloven van geslachtsdelen zijn van primair belang in haar welzijn.

Pussy is een gemakkelijk teruggewonnen woord van feministen; Sommigen gebruiken het zelfs om te verwijzen naar vloeistof die uit snijwonden of wonden sijpelt, die niet zoveel aanstootgevende connotaties draagt als het aanraken van iemands genitale gebied.

Maar voor sommigen is de herbeoordeling van “sexy pussy” bijzonder duidelijk geworden. Een journalist merkte deze verschuiving op door op te merken: “[Pussy is een symbool van seksuele uitbuiting voor vrouwen geworden wanneer we woorden gebruiken met onschuldige oorsprong die nog steeds schadelijke connotaties voor hen kunnen hebben.]”

Gebruik

Pussy is een woord dat gewoonlijk wordt gebruikt om te verwijzen naar de intieme gebieden van vrouwen. Deze term kan ook worden gebruikt als een belediging of als een slangterm voor lafaard of sissy; Het kan echter ook verwijzen naar katten.

Pussy als slangterm is relatief nieuw. Dit gebruik werd vorig jaar in de prominente plaats gebracht toen Hot Mic -opnames onthulden dat Donald Trump had opscheppen over het grijpen van vrouwen door hun kutje – een aanvallende term die verwijst naar vrouwelijke primaire seksuele organen.

Taalkundigen onderzoeken de wortels van het poesje om de associatie met seksueel geweld te begrijpen. Volgens een theorie lijkt het te zijn ontstaan als middelste lage Duitse katachtige wortel voordat het door verschillende dialecten evolueert naar een Engels heteroniem.

Volgens Oxford English Dictionary wordt Pussy gedefinieerd als een informele term van genegenheid die verwijst naar meisjes of vrouwen die kenmerken vertonen die zijn geassocieerd met katten zoals zoetheid of amicabiliteit. Vaak wordt het gebruikt als een huisdiernaam of genegenheid.

Hoewel de uitleg van de OED aannemelijk is, houdt het geen rekening met bepaalde belangrijke aspecten van de geschiedenis van Pussy. Garfield en Vuolo benadrukken dat Pussy voor het eerst verscheen als een term die verwijst naar katten (in late 1500s volgens OED) zonder seksuele connotaties.

Last but not least is het essentieel om te onthouden dat een vagina een ingewikkelde structuur is die afhankelijk is van zachte druk voor goed functioneren. Daarom kan elke poging om items te dwingen of de vagina met geweld schoon te maken, de voering ervan beschadigen en tot infectie leiden.

Iemand niet bij het poesje grijpen is nooit een teken van toestemming en mag nooit worden gedaan.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %